Dátum: 2024 március 19. (kedd) | József, Bánk

hírek

VELÜNK LESZ JÖVŐRE IS KOVÁCS SEBESTYÉN

VELÜNK LESZ JÖVŐRE IS KOVÁCS SEBESTYÉN

Felnőtt, és végleg bejátszotta magát a legjobbak közé az előző szezonban Kovács Sebestyén. A 22 éves saját nevelésű támadónk jövőre is az Újpestet erősíti majd.

A felnőttek között eddigi legjobb évét produkálta fiatal csatárunk, aki éppen június 22-én ünnepli 22. születésnapját, de szeptemberben már a hatodik szezonját kezdi az Erste Ligában.

"Régóta itt játszom, mondhatjuk, hogy itt nőttem fel, számomra nem is volt kérdés, hogy az Újpestben szeretném folytatni a pályafutásomat. - mondta Kovács Sebestyén az utehoki.hu-nak. - Örömmel tölt el, hogy a vezetőség is bizalmat szavazott nekem. Egy nagyon jó brigád gyűlt itt össze, és elindultunk egy olyan úton felfelé, amiből nagyon szép dolgok sülhetnek ki. Akkor tudunk sikeresek lenni, ha minden feladatot, amit a vezetőedző és a másodedző kiszab a játékosokra, mindenki a legjobb tudása szerint hajtja végre."

Az előző szezonban Sebestyén a harmadik vagy a negyedik sorban kapott helyet. Így is szerzett öt gólt, jegyzett asszisztot, és minden korábbinál több jégidőt kapott. 

"Egyéni célom, hogy még több jégidőt harcoljak ki, napról-napra fejlődjek, és hogy a pontjaim megközelítsék a blokkjaim számát. A szurkolóknak azt üzenem, hogy ugyanígy teljes mellszéleséggel álljanak mögöttünk, ahogy eddig is tették. Szeretnénk érezni a libabőrt, amikor kikorcsolyázunk a jégre, mi pedig azon leszünk, hogy a teljesítményünkkel megháláljuk nekik a buzdítást."

Sok sikert, Sebestyén!

 

 

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41