Dátum: 2022 október 1. (szombat) | Malvin

hírek

VÉGET ÉRT A BAJNOKSÁG AZ UTÁNPÓTLÁS CSAPATOKNÁL

Egy meccs van még hátra, és véget ér a 2020/2021-es bajnokság az utánpótlás csapatok számára.

Még az U14 B serdülőinek van hátra egy utolsó, egyben a végső helyezésüket eldöntő összecsapás hazai pályán.

Az idei eredményekre (is) büszkék lehetünk:

U21 (junior) 4. hely Magyar Bajnokság

U18 (ifi) 4. hely Magyar Bajnokság

U16 A (serdülő) 2. hely Magyar Bajnokság

U16 B (serdülő) 16. hely Magyar Bajnokság (csoportjában 2.)

U14 A (kölyök) 3. hely Magyar Bajnokság

U12 (előkészítő) 2. hely Magyar Kupa

U16 B

UTE – MAC Budapest 2:1

Árkovics Bálint (UTE): Ha az egész szezon képét nézem, akkor egy kicsi hiányérzetünk maradt. Összeségében azonban elégedettek lehetünk azzal, ahol vagyunk. Az A és B csapat között végig volt átjátszás. Kölyök korosztályból is sok játékost tudtunk használni a szezon folyamán, helyt is álltak köztünk. Mindenkire tudtunk elég időt fordítani, hogy tanítsuk valami új dolgot, függetlenül attól, hogy melyik csapatban játszott. Fizikálisan sokat erősödtünk, ez látszott a jégen is. Szeretnénk tovább haladni ezen az úton, mert a gyerekek is látják, hogy ez működik, ha elég keményen dolgoznak.

U14 B

OHA – UTE 3:4

Zalavári Bence (UTE): Mondtam a srácoknak a meccs végén, hogy meg kell tanulniuk helyesen felmérni az erőviszonyokat. Sajnos nagyon sokszor voltunk jófejek a szezonban, amikor egy gyengébb képességű csapattal találkoztunk, kényelmesek voltunk, lelassultunk mi is. Tiszteljük mindegyik ellenfelünket és ezt leginkább úgy tudjuk/tudnánk kimutatni, ha ezeken a meccseken is végig a saját max. tempónkban játszanánk. Annak örültem, hogy ezen a konkrét meccsen tudtunk fordítani, ez karaktert mutat.

Jelenlegi állás a bajnokságban:  2. hely

U12 Kék Magyar Kupa döntő

UTE – MAC Budapest 0:6

Markó István (UTE):  Sikerült az idei évben is a döntőig menetelni, a korábbi mérkőzéseken nyújtott határozott játékunknak köszönhetően, így nagy elszántsággal és önbizalommal léptünk pályára a döntőben. Viszont hamar kiderült, hogy az egész évet az U14-ben töltő MAC 2009-es csapata, egy másik színvonalat képvisel, mint amit mi a bajnokságban megszoktunk. Nagy volt a két csapat között a sebességkülönbség,  így folyamatos nyomás alatt hokiztunk. A MAC most azt játszotta ellenünk, amit én kértem az elmúlt hetekben a srácoktól, ez pedig az erős “pressing”, és a támadó harmadban a minél több korong megszerzése. Sajnos ez meglepett bennünket, erre nem tudtunk reagálni, ennek pedig sima veresség lett a vége, de ehhez hozzá kell tenni, hogy nálunk a fél csapat még csak elsőéves előkészítős. Biztos vagyok benne, ha még 2-3 mérkőzést játszottunk volna ilyen szintű ellenféllel szemben, akkor felvesszük ezt a sebességet, és ki-ki meccset játszanak a srácok a MAC-al is. Gratulálok a csapatnak az ezüstéremhez, büszkék vagyunk rájuk, ez nem lehet kérdés.

Gratulálunk a csapatoknak és edzőiknek az elért eredményekhez!

Hajrá UTE!

 

 

 

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41