Dátum: 2020 augusztus 13. (csütörtök) | Ipoly

hírek

ÚJABB VÁLOGATOTT JÁTÉKOS MARAD ÚJPESTEN

A 27 éves Varga Arnold ősszel már a negyedik szezonját kezdi lila-fehérben. A kiváló hátvéd játékát nem kell senkinek bemutatni, már a második évben igazi közönségkedvenc lett a Megyeri úton.

 A kiváló hátvéd játékát nem kell senkinek bemutatni, már a második évben igazi közönségkedvenc lett a Megyeri úton. A válogatott játékosnak mozgalmas volt az eddigi év, hiszen két hónappal ezelőtt apuka lett.

„Kicsit felemás évet zártunk, de összességében azt gondolom, hogy jó szezon volt - mondta Varga Arnold. - Sajnálom hogy nem sikerült befejezni a kiírást, mert kiváló csapat jött össze, és a végén lehetett érezni, hogy mennyire egy hajóban evez a társaság. Kár, hogy nem tudtuk végig játszani a magyar bajnoki döntőt, ez a tüske bennem maradt, a következő idényben szeretnénk törleszteni magunknak, és természetesen a szenzációs szurkolóinknak is. Szeretek Újpesten játszani, minden adott ahhoz hogy profi sportolóként éljek, és hokizzak. Nem volt kérdés, hogy maradok. Visszatérve a közönségünkre, köszönjük az egész éves bíztatást, az idei szezonban is mindent meg fogunk tenni azért, hogy méltók legyünk az UTE-mez viselésére."

#hajrálilák

 

 

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41