Dátum: 2020 szeptember 21. (hétfő) | Máté

hírek

Smarthockey Christmas Cup 2019

SMARTHOCKEY CHRISTMAS CUP 2019 - CSEHORSZÁGBAN A DOBOGÓ HARMADIK HELYÉN ÁLLHATOTT AZ U12!

Az elmúlt héten a csehországi Teplice városában vett részt az U12-es korosztály 2008-as csapata, a Christmas Cup 2019 tornán.A „AAA”-s tornán az 5 cseh és 2 szlovák csapat mellett egyetlen magyarként az UTE 2008-as korosztálya vett részt.

A tornán a cseh és szlovák csapatok óriási tempót diktáltak, amelyet a kezdeti nehézségek után a mi csapatunknak is sikerült felvenni. Mi sem bizonyítja jobban, mint a döntőbe kerülésért – a későbbi tornagyőztessel – normál játékidőben döntetlennel zártak a fiúk.

Sajnos a büntetős párharcban alul maradtak, de a könnyek és az elkeseredést követően a bronzmérkőzésen igazi harcoshoz és sportolóhoz méltón küzdöttek, így a hitük, a szívük és a sok-sok év kemény munka meghozta gyümölcsét, s büszkén állhattak fel a dobogó 3. fokára.

Gratulálunk a fiúknak: Simonka Gergő, Kuti Szilárd, Schmidt Ágoston, Orgoványi Richárd, Brehel Attila, Gazsó Sebestyén, Osztoics Márk, Hermann Balázs, Urbányi Krisztián, Magyar Ádám, Tőkey Csaba, Ványolos Márk, Pataki-Cselőrei Csanád, Veprik Botond; és edzőjüknek, Markó Istvánnak!

Hajrá Fiúk! Hajrá Lilák!

Képek

Atlétika sportnap az UTE-ben! című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41