Dátum: 2024 április 26. (péntek) | Ervin

hírek

SZURKOLÓNK ÁTVEHETTE BENK ANDRÁS MEZÉT

A Rex Kutyaotthon Alapítvány kasszájába fizette be a csapatkapitány mezéért felajánlott összeget törzsszurkolónk, Murvai Alex. A teljes jégkorongcsapat által aláírt relikviát Benk András személyesen adta át az alapítvány újpesti bázisán, az Állatszigeten. 

 

Az UTE felnőtt jégkorong csapata még decemberben bocsátotta árverésre Benk András idegenben használt mezét, amelyet az egész csapat aláírt. A relikviára a Facebookon lehetett licitálni, a befolyó összeget a klub a Rex Kutyaotthon Alapítványnak ajánlotta fel. 

 

Az árverést törzsszurkolónk, Murvai Alex nyerte meg, aki 75 ezer forintot ajánlott a csapatkapitányi mezért, ezzel megnyerve a licitet. Az összeget ráadásul a pénteki átadáson további ötezer forinttal, 80 ezerre egészítette ki. 

 

“Amikor láttam a közösségi oldalon, hogy lehet licitálni Benk András mezére, egyértelmű volt, hogy ebben részt veszek. - mondta az árverés nyertese. - Folyamatosan követtem, hogy alakul a licit, és bíztam benne, hogy enyém lehet a relikvia. Az is fontos volt, hogy a felajánlott összeggel a Rex Kutyaotthont segíthettem. - tette hozzá Murvai Alex, aki maga is kutyatartó, és több más állatmenhelynek is nyújtott már anyagi támogatást. 

 

Az Újpesti Torna Egylet, mint a kerület legnagyobb múltú és egyik legjelentősebb civil szervezete, több fontos ügy mellett állt ki az elmúlt hónapokban. Tavaly év végén részt vett az UTE a Cipősdoboz akcióban is, a klub által összegyűjtött adományokat akkor is Benk András vitte el a segélyszervezet központjába. 

 

“A csapattal együtt nagyon örülünk ezeknek a kezdeményezésnek, külön öröm, hogy ezúttal az én mezem produkált komoly bevételt, a pénzt pedig a Rex Kutyaotthon Alapítvány fordíthatja állatok gondozására és megmentésére. Remélem, hogy sok hasonló akcióban fog a klub részt venni, amelyekkel segíthetünk az elesetteken.”

 

Az eseményen részt vett az idén 30 éves Rex Kutyaotthon alapítója, Király Péter, és a Rex Állatsziget igazgatója, Koleszár István is. 

 

“Megtiszteltetés, hogy ezzel a gesztussal az UTE, és az árverés nyertese is elismeri a munkánkat. Bízom benne, hogy együttműködésünk az ország legpatinásabb sportklubjával a jövőben is folytatódhat." - mondta Király Péter.

 

Aki szintén szeretné segíteni az Alapítvány munkáját, az alábbi számlaszámon megteheti:

 

10402283-22802398-70140000

 

További információk: 

https://www.rex.hu/tamogatas 

 

fotó: Várai Mihály

forrás: utehoki.hu

Képek

UTE Karate Szakosztály képei című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41