Dátum: 2024 április 18. (csütörtök) | Andrea, Ilma

hírek

MARADÓK ÉS TÁVOZÓK - TELJES A CSAPAT KERETE

MARADÓK ÉS TÁVOZÓK - TELJES A CSAPAT KERETE

Négy külföldi játékosunk távozik, hárman viszont maradnak a tavalyi keretből, miután 2021 nyarán két éves szerződést írtak alá. A búcsúzók között van Sam Coatta, Tanner Jago, Erik Robichaud és Riley Stadel, ugyanakkor Kyle Just, Kiss Phil és Nemes Benjamin a következő szezonban is lila-fehérben fog játszani.

Védőként Riley Stadel kettő, Sam Coatta és Tanner Jago mindössze egy szezont játszott lila-fehérben, ennek ellenére tudtak nyomott hagyni az Újpestben. A kanadai Stadel és Jago a védelemben hozott nagyon megbízható formát az első két sorban, az USA-ból érkező Sam Coatta pedig a legtöbb pontot termelte tavaly elől. Közülük talán egyedül a szintén kanadai Erik Robichaud a kakkuktojás, aki támadóként nem a legjobb szezonját produkálta az Újpestben, bár éppen a rájátszásra ő is magára talált. 

Mind a négy búcsúzó játékosunknak köszönjük a Megyeri úton töltött időt, és további sikeres pályafutást kívánunk nekik!

A három maradó viszont egytől egyig rutinos újpesti harcosnak számít. A két éve rendkívül stabilan és ponterősen játszó Kyle Just továbbra is lövi majd a gólokat, és szervezi a támadásokat elöl Nemes Benjaminhoz hasonlóan - aki rendkívül emlékezetes góllal döntötte el a januári derbit idegenben - ő már a nyolcadik szezonját kezdi idén lila-fehérben. Hátul pedig a következő kiírásban is Kiss Phil lehet a védelem egyik oszlopa. A Kanadában született, de magyar felmenőkkel rendelkező hokisunk ősszel már a negyedik idényt kezdi nálunk.

Hajrá UTE!

 

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41