Dátum: 2024 március 28. (csütörtök) | Gedeon, Johanna

hírek

MARAD A LEGEREDMÉNYESEBB MAGYAR IS

MARAD A LEGEREDMÉNYESEBB MAGYAR IS

Tizennyolc gólt és ugyanennyi gólpasszt szerzett az előző Erste Liga idényben Kiss Patrik, aki ezzel a legeredményesebb magyar játékosa lett az Újpestnek. A DEAC-tól egy éve igazolt támadó a következő idényben is a lila-fehéreket fogja erősíteni.

A 24 éves csatár pályafutása eddigi legjobb szezonját zárta a 2021/22-es Erste Liga kiírásban, teljesítményéről mindent elmond, hogy gólt szerzett a Csíkszereda, a Gyergyó, a Brassó, és a Ferencváros ellen is. Ezek után szinte természetes, hogy újabb szerződést ajánlottak neki a Megyeri úton.

"Nagyon jól éreztem magam az előző szezonban, jó volt a hangulat az öltözőben. - mondta Kiss Patrik az utehoki.hu-nak. - A vezetés is szerette volna, hogy maradjak, és én is, így minden adott volt a folytatáshoz."

A zalaszentiváni születésű játékos arról is beszélt, hogy csak fokozatosan lendült formába a csapatnál, de ahogy egyre több bizalmat kapott, úgy a saját önbizalma is nőtt, így tudott a szezon második felében igazán felszabadultan játszani.

"Nem tekintek arra teherként, hogy tavaly a legeredményesebb magyar lettem a csapatban, inkább örülök ennek a kisebb sikernek. Ugyanakkor továbbra is önkritikus vagyok magammal szemben, és tudom, hogy ennél több is van bennem, ezt szeretném bebizonyítani a következő idényben. A célunk, hogy egy tavalyihoz hasonlóan eredményes alapszakasz után jóval sikeresebb rájátszást produkáljunk."

A szurkolóknak üzenve Kiss Patrik megköszönte a tavalyi támogatást, és elmondta, alig várja, hogy újra az újpesti közönség előtt léphessen a jégre.

Képek

NAPKÖZIS TÁBOR 2023 című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41