Dátum: 2024 március 29. (péntek) | Auguszta

hírek

KILENC JÁTÉKOSUNK ELKAPTA A VÍRUST

Az Újpesti Torna Egylet (UTE) felnőtt jégkorong csapatát hétfőn tesztelték, miután vasárnap kiderült, hogy a lila-fehérek egyik játékosa koronavírus-fertőzött. A PCR-tesztet a Sportkórház végezte el a Megyeri úton, kilenc hokis mintája pozitív lett.
 
A felnőtt keret egyharmada elkapta a COVID-19 vírust, legalábbis az első teszt eredményei ezt mutatták ki. Második teszt most nem készülhetett, mert a a helyileg illetékes Nemzeti Népegészségügyi Központ azonnal két hetes hatósági karantén alá helyezte az egész csapatot, további tesztek csak ennek lejárta után végezhetőek. 
 
Bár az U20-as (junior) keret tagjai nem kerültek hatósági vesztegzár alá, de az UTE vezetése arra kérte a csapat tagjait, hogy két hétre vonuljanak ők is önkéntes karantébe, hozzájárulva ezzel a járvány elleni védekezéshez. Tehát a következő két hétben ebben a két korosztályban teljesen leáll a jégkorong-élet Újpesten.
 
A hoki szakosztály vezetése közben elvégeztette a Megyeri úti jégcsarnok teljes fertőtlenítését, így a többi korcsoportban a hosszú hétvége után, jövő hétfőn ismét elkezdődhetnek az edzések. 
 
fotó: Sportkórház

Képek

Brandenburg, kajak-kenu Európa-bajnokság című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41