Dátum: 2022 augusztus 18. (csütörtök) | Ilona

hírek

JÓNEVŰ MAGYAR-KANADAI ÚJPESTEN

JÓNEVŰ MAGYAR-KANADAI ÚJPESTEN

Orbán Jamesnek az unokabátyja (Orbán Brance - Gyergyói HK) és idősebb fivére (Orbán Blake - DEAC) is az Erste Ligában játszik. A 24 éves támadó eddig a kanadai egyetemi bajnokságban hokizott, pályafutása első profi szerződését kapta az Újpesttől.

Új balkezes csatárunk az elmúlt években nem játszott túl sokat a University of British Columbia csapatában, ennek ellenére olyan kétirányú csatárnak tartja magát, aki a támadásban és a védekezésben is hatékonyan segíti társait a jégen.

"Igyekezni fogok, hogy minden cserébe rengeteg energiát tegyek, a támadóharmadban szeretném az összes helyzetem kihasználni. - nyilatkozta az utehoki.hu-nak Orbán James. 

A gyergyói csapatkapitány, Orbán Brance unokaöccse, a tavalyi évet a DEAC-ban töltő Orbán Blake öccse, akinek édesapja és nagybátyja is profi játékos volt, ősztől első légiós szezonját kezdi az Újpest színeiben.

"Örülök, hogy a profi karriereremet Magyarországon kezdhetem meg, így amikor jött a lehetőség, akkor nem is gondolkodtam sokat. Budapest egy gyönyörű város, az UTE pedig egy remek klub, ezért nemes egyszerűséggel jó döntésnek érezem azt, hogy ideigazoltam."

Sok sikert Magyarországon, James!

Képek

UTE Kiállítás című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41