Dátum: 2024 április 22. (hétfő) | Csilla

hírek

HÍREK A LEGKISEBBEKRŐL

PRE-ACACEMY - HÍREK A LEGKISEBBEKRŐL!
Az elmúlt hétvégén az U8-as és az U10-es csapataink a bajnoki tornákon túl a Dunaújvárosban hagyományosan megrendezésre kerülő Bikaviadalon is részt vettek.
A szombati napon az U10 Sárga csapata hazai tornát rendezett, ahol a VUA Pandákat, a Kárpáti Farkasokat és a MAC csapatait látták vendégül, Keszthelyi Miklós edző vezetésével.
Vasárnap az U8 Kék csapata Székesfehérvárra látogatott Nagy Zsombor irányításával, ahol a MAC, a HKB Hurricanes és a házigazda IOGJA voltak az ellenfelek.
Dunaújvárosban rendezték az elmúlt hétvégén a Bikaviadal elnevezésű nemzetközi jégkorong utánpótlás tornát.
Az U8-as korosztály csapata (2017. 01. 01. után születettek) a Szigeti Bikák, a Kárpáti Farkasok, a Sportországi Cápák, a Dunaújvárosi Acélbikák, a Lizards, a HC Lamac és az IOGJA ellen küzdöttek, és a dobogó második fokára állhattak fel a nap végén.
Az U10-es korosztály csapata (2015. 01. 01. után születettek) a Szigeti Bikák, a Kárpáti Farkasok, az IOGJA, a Sportországi Cápák, az Ajkai Óriások, a HC Lamac, a Dunaújvárosi Acélbikák és a MAC ellen húztak kesztyűt, és szoros küzdelemben sikerült az aranyérmet elhozniuk a nap végén.
A Bikaviadal tornán mindkét nap Keszthelyi Miklós edző vezette csapatainkat!

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41