Dátum: 2021 szeptember 18. (szombat) | Diána

hírek

FONTOS RÉSZE SZERETNE LENNI A "MOTORNAK"

FONTOS RÉSZE SZERETNE LENNI A "MOTORNAK"

Szülővárosából, a székelyföldi Gyergyószentmiklósról költözik Újpestre Csergő Hunor. A 26 éves támadó azt mondja, megtiszteltetésnek tartja, hogy a lila-fehérek szakmai stábja lát benne potenciált, ezért döntött úgy, hogy a Megyeri útra igazol.

Hunor megbízhatóan szállította a gólokat és gólpasszokat az elmúlt években a Erste Ligában és a román bajnokságban is. Különösen a 2018/19-es szezonban volt számára eredményes, amikor a magyar bázisú pontvadászatban 37, a románban pedig 34 pontig jutott. A csatár azt mondja, hogy klubot most azért vált, mert szüksége van új kihívásokra.

“Megtiszteltetés nekem, hogy az Újpest látott bennem potenciált, és nem sokkal a szülővárosom klubjától való távozásom után megkerestek. Hatalmas kihívás, hogy rövidesen elindult az első olyan szezonom, amit nem Gyergyószentmiklóson kezdek.”

Új játékosunk arról is beszélt, hogy már gyerekkora óta szeretett a Megyeri úti csarnokban játszani.

“Az utóbbi három Erste Liga idényben is jól éreztem magam az újpesti pályán, izgatottan várom már, hogy megismerkedhessek a csapattal, és hazai játékosként is jégre léphessek Újpesten. Bízom benne, hogy a helyükre kerülnek a dolgok, és játszhatunk majd újra telt ház előtt, valamint abban is, hogy hamar el tudom nyerni a szurkolók szeretetét. Igyekezni fogok eddigi tapasztalataimat és a tudásom legjavát hozzátenni a csapat teljesítményéhez, hogy fontos része lehessek a motornak.” - zárta gondolatait Csergő Hunor.

Isten hozott Hunor! Hajrá Lilák!

 

Képek

Taekwondo farsang - 2019.03.01. című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41