Dátum: 2018 június 22. (péntek) | Paulina

hírek

Szlovák hátvédünkkel is sikerült megállapodnunk a következő szezonra!

Jégkorong szakosztály 2017-05-18 Megtekintések száma: 491

A 2017/2018-as bajnokságban már a harmadik szezonját fogja megkezdeni lila-fehérben kiváló szlovák hátvédünk, Huba Peter, akivel a tavalyihoz hasonlóan ismét sikerült szerződést hosszabbítani.

Huba Peter

Huba a 2015/2016-os idényben érkezett Érsekújvárról csapatunkhoz, majd rögtön az első évben már alapemberként számított rá Szilassy Zoltán vezetőedzőnk. Ebben az évben 48 alapszakasz és 3 rájátszás mérkőzésen lépett jégre, ahol 22 pontot (9 gól, 13 gólpasszt) szorgoskodott össze. A tavalyi szezon – ahogy a csapatnak is –, úgy játékosunknak is jobban ment, hiszen 46 találkozón (38 alapszakasz, 8 rájátszás) 31 pontot gyűjtött (5 gól, 26 gólpassz).

Hátvédünknek eddig 216 MOL Liga mérkőzés van a háta mögött (192 alapszakasz, 24 rájátszás), és bízunk benne, hogy jövőre ez a szám nagyságrendekkel fog nőni.

Huba Peter:Boldog vagyok, hogy a következő szezont is Újpesten fogom tölteni. Az aláírás előtt egyeztettem Zolival és Janival (Szilassy Zoltán és Ancsin János – szerk.), és megbeszéltük az új elvárásokat az előttünk álló bajnokságról. Nem titok, szeretnénk bejutni a döntőbe, ami egy újabb ok volt a számomra a maradás mellett. Mivel ez már a harmadik szezonom lesz, tetszik, hogy évről-évre egyre magasabb célokat tűzünk ki a csapat elé. Ez egy nagyon jó motiváció mindenkinek!

Sérülésmentes szezont kívánunk!

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41