Dátum: 2019 január 19. (szombat) | Sára, Márió

hírek

Pénteken kezdődnek a középszakasz felsőházi mérkőzései!

Jégkorong szakosztály 2018-01-22 Megtekintések száma: 783

Bár a Magyar Jégkorong Szövetség már a múlt héten elkészítette az Erste Liga középszakasz mérkőzéseinek időpontjait, mivel csapatunk kétszer is pályára lépett a Magyar Kupában (az elődöntőjen és fináléban), így most tesszük közzé szurkolóinknak a találkozók dátumait.

Elsőként most pénteken, január 26-án, 18 órai kezdettel a Tüskecsarnokba látogatunk, ahol újra összecsapunk a MAC együttesével. Van egy olyan sejtésünk, hogy első ellenfelünket nagyon fogja fűteni a hosszabbításos, múlt szerdai vereség, így egy igen pikáns és kiélezett csatára lehet majd számítani.

Még ezen a héten vasárnap, január 28-án, 18:30 órai kezdettel Dunaújváros látogat a Megyeri útra.

Február 2-án, pénteken újra Miskolcra utazunk, ahol 18:30 órakor kezdődik majd a DVTK Jegesmedvék elleni találkozónk. Nem kell ecsetelnünk, hogy ahogy a MAC nekünk, úgy mi a DVTK-nak szeretnék visszavágni a Magyar Kupa döntőjében elszenvedett vereségért. Ez az összecsapás 18:30 órakor fog kezdődni.

Két nappal később, február 4-én, vasárnap a MAC mérkőzés visszavágója következik, ezúttal a Megyeri úton. Ennek a találkozónak a kezdési időpontja még módosulhat, hiszen aznap lép pályára a Tungsram Csarnokban az UTE női röplabda csapata is, és nem szeretnénk, ha ütközne a két találkozó, ezért a szakosztályok vezetése próbál megoldást találni az időpont kérdésre.

Február 9-ém, pénteken a DVTK Jegesmedvék gárdája látogat a jégcsarnokunkba. Ez a mérkőzés 18 órakor fog kezdődni.

A felsőház utolsó találkozójára február 11-én, vasárnap kerül sor, ekkor mi szállunk buszra, és meg sem állunk Dunaújvárosig. Ez a találkozó nem a megszokott időben, hanem 17 órakor fog kezdődni.


Az UTE jégkorongcsapatát a Szerencsjáték Zrt. támogatja!

Képek

Atlétika sportnap az UTE-ben! című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41