Dátum: 2024 április 19. (péntek) | Emma

hírek

Pénteken kezdődik az ERSTE Bank Liga!

Elérkezett az idő, a várakozásnak vége, hiszen most pénteken, szeptember 8-án számunkra is elkezdődik a 2017/2018-s ERSTE Bank Liga. Első mérkőzésünkre idegenben, Bécsben, a Vienna Capitals otthonában kerül sor 17:50 órai kezdettel.

Csapatunk a felkészülés alatt három barátságos és négy Visegrád Kupamérkőzést játszott. Ezeken két győzelmet ért el (HK 36 Skalica és a HK Olimpija Ljubljana ellen), egy hosszabbításos (MsHK Zilina), két szoros (Érsekújvár, SKP Poprad), egy három (HK Nitra) és egy négygólos (HC Topolcany) vereséget szenvedett.

Aktuális ellenfelünk egy 4:2-es győzelemmel indította a felkészülést a bajnoki címvédő DVTK ellen, majd másnap 6:0-s vereséget szenvedett Székesfehérváron. Ezt követően büntetőkkel maradtak alul a Klagenfurt csapata ellen 4:3-ra, majd a visszavágón 7-0-ra kaptak ki. A felkészülést vasárnap a Tüskecsarnokban zárták, ahol a MAC 8:1-re győzte le őket.

Az első bajnoki után három hazai összecsapás következik (DAB, DVTK és a MAC ellen), majd szeptember 22-én a Fehérvári Titánok ellen lépünk jégre idegenben. Utána a Csíkszereda látogat a Megyeri útra, majd október első hétvégéjén következik az első Erdélyi túránk. Csapatunk bajnoki mérkőzéseinek kezdési időpontokat és az ellenfeleket IDE kattintva tudják megtekinteni.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy az itt szereplő időpontok hivatalosak, de a televíziós közvetítések miatt változhatnak. Természetesen a módosításokról azonnal beszámolunk majd szurkolóinknak!

Az idei év jegy- és bérletárait IDE kattintva tudják megtekinteni.

Töltsük meg minél több alkalommal a Megyeri Úti Jégcsarnokot és közösen jussunk fel a dobogó legfelső fokára!

HAJRÁ UTE!

Képek

2014. december 4. - Mikulás ünnepség című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41