Dátum: 2018 június 22. (péntek) | Paulina

hírek

Pápa Mártonnal is sikerült szerződést hosszabbítani!

Jégkorong szakosztály 2017-07-08 Megtekintések száma: 907

Ezen a héten ismét sűrű percek elé nézett Jégkorong Szakosztályunk vezetősége, hiszen több játékossal is előrehaladott tárgyalásokat folytattak. Ennek eredményeképpen az már biztossá vált, hogy fiatal csatárunk, Pápa Márton jövőre is lila-fehérben fog kikorcsolyázni a jégre.

Marci a Bp. Stars-ban kezdte a pályafutását, majd 2012-ben már az Újpest-Vasas U18-as, és U20 csapatában lépett pályára, ahol összesen 43 mérkőzésen 29 pontot szorgoskodott össze. Ezt követően két és fél szezonon keresztül ingázott a Vasas U18-as, U20-as, és az EBYSL együttese között. Azt azért meg kell jegyezni, hogy az U18-as bajnokságban 30 találkozón 77 pontot ért el.

A 2015-ös szezonban egy sérülést követően mindössze öt összecsapáson tudott pályára lépni a MOL Ligában, majd a tavalyi kiírásban már 48 alkalommal húzta fel csapatunk mezét, melyeken 7 pontot ért el.

Sajnos az első felnőtt szezonom véget ért 2015. novemberében, amikor a térdemben keresztszalag szakadást szenvedtem. Köszönöm az Újpest stábjának, hogy ennek ellenére bízott bennem, és a 2016/17-es szezont végig tudtam játszani. Nagyon jó bajnokságot zártunk, emellett sok játéklehetőséget is kaptam. Örülök neki, hogy idén is számít rám az Újpest, és remélem még szebb eredményeket fogunk elérni.

SOK SIKERT KÍVÁNUNK!

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41