Dátum: 2019 február 23. (szombat) | Alfréd

hírek

Négy felkészülési mérkőzést már biztosan játszik jégkorong csapatunk!

Jégkorong szakosztály 2018-06-20 Megtekintések száma: 400

Bár a játékosok számára nemsokára befejeződik a felkészülés első szakasza, szakosztályunk vezetősége már kialakította a további programot, amelyben négy – a bajnokság kezdésének időpontjától függően – öt barátságos mérkőzést játszik együttesünk.

Jelen állás szerint két találkozónknak biztos a kezdési időpontja és a helyszíne, a másik kettő pedig egyeztetés alatt áll.

Az első mérkőzés augusztus 14-én, kedden, 17:30 órakor kezdődik Puhó-ban (Puchov – 35 km-re Trencsénytől – szerk.), ellenfelünk pedig a háromszoros bajnok, szlovák extraligás HK Dukla Trencin lesz.

A második találkozónkra augusztus 23-án, csütörtökön kerül sor, amikor is a 2016-os bajnok, 2017-es szlovák extraliga második helyezettjéhez, a HK Nitra-hoz látogatunk. Egy nappal később, augusztus 24-én, pénteken a bajnoki bronzérmes együttes, a HK Topolcany ellen lépünk jégre. Ezeknek a találkozónknak még nincsenek meg a kezdési időpontjai, de azonnal jelezzük szurkolóinknak, amint sikerült mindenben megállapodnunk a két klubbal.

A negyedik összecsapásra augusztus 31-én, pénteken, 17 órakor kerül sor, amikor is MsHK Zilina (Zsolna) ellen bizonyíthatnak játékosaink.

Természetesen amint bármi változás áll be a programban, azonnal tájékoztatjuk majd szurkolóinkat.

HAJRÁ UTE!

Képek

Kispest Open 2015 Strandröplabda Torna című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41