Dátum: 2024 április 19. (péntek) | Emma

hírek

Két fontos mérkőzés szerepel jégkorong csapatunk heti programjában!

A múlt heti, válogatott szünetet követően az előttünk álló napokban ismét pályára lép jégkorong csapatunk, ezúttal kétszer is a Megyeri úti Jégcsarnokban. Szerdán a Magyar Kupában, pénteken pedig az Erste Ligában láthatjuk Kiss Daniékat a jégen.

Elsőként egy „könnyebb” ellenfél következik a kupában, hiszen a KHM Budapest csapata négy mérkőzést követően mindössze az utolsó előtti helyen áll a tabellán. Egy győzelem mellett (4:2-re legyőzték a Vasast – szerk.) három vereségük van. Mi a november 1-ei, Vasas ellen győzelmünkkel újra a táblázat élére álltunk, szintén négy meccsből három győzelmünk és egy vereségünk van.

Pénteken az egyik „legnagyobb” mumusunk érkezik a Megyeri útra, hiszen a bajnokságban már egyszer összecsaptunk a MAC-cal, ahol négygólos vereséget szenvedtünk, az MK-ban viszont sikerült a visszavágás, ott 4:1-re győztük le aktuális ellenfelünket. Az Erste Ligát tekintve nekünk volt egy kisebb hullámvölgyünk, ahol értékes pontokat hullajtottunk el, ám az utolsó, válogatott szünet előtti mérkőzésen idegenben, büntetőkkel győztük le a DVTK Jegesmedvéket, így begyűjtve egy igen értékes skalpot. Ezzel a győzelmünkkel jelen állás szerint a negyedik helyen állunk tabellán, de ugyanannyi pontunk van, mint a harmadik Ferencvárosnak.

Mindkét találkozó 18 órai kezdettel kerül megrendezésre!

Mindenkit nagy szeretettel várunk mindkét mérkőzésre!

HAJRÁ UTE!


Az UTE jégkorongcsapatát a Szerencsjáték Zrt. támogatja!

Képek

Kispest Open 2015 Strandröplabda Torna című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41