Dátum: 2019 február 23. (szombat) | Alfréd

hírek

Hivatalosak az ERSTE Liga mérkőzéseinek kezdési időpontjai!

Jégkorong szakosztály 2018-08-05 Megtekintések száma: 553

Mint azt már jeleztük szurkolóinknak a fészbuk oldalunkon, a Magyar Jégkorong Szövetségben elkészítették a 2018/2019-es Erste Liga alapszakaszának aktuális kiírását.

A NAGYOBB VERZIÓÉRT KATTINTSON A KÉPRE

Sajnos egy-két mérkőzésnek még nincs meg a pontos kezdési időpontja (EV Vienna Capitals, illetve a Hokiklub Budapest elleni idegenbeli mérkőzés – szerk.), de amint ezeket pótolják a csapatok, azonnal módosítjuk mi is a naptárunkat a hivatalos honlapunkon is.

Három hazai mérkőzéssel kezdjük majd az előttünk álló bajnokságot, ebből rögtön az első találkozón ellenfelünk a nagy rivális Ferencváros lesz. Érdekesség, hogy két héten belül kétszer is pályára lépünk a zöld-fehérek ellen, hiszen augusztus 23-án ismét csak a Megyeri Útra látogatnak majd.

Október második hetében lesz az első erdélyi túra, szokás szerint, karácsony másnapján pedig ismét pályára lépnek majd Benk Andrásék, ezúttal Debrecenben. A 2019-es évet a Vasas ellen kezdjük idegenben, így csapatunknak nem kell majd sokat utazni a szilveszteri buli után. Ahogy a tavalyi szezonban is, úgy most is a Fehérvár ellen zárjuk az alapszakaszt, ezúttal viszont idegenben.

Természetesen a Magyar Kupa és a Visegrád Kupa mérkőzései még egyeztetés alatt állnak. Azokról a véglegesítés után tájékoztatjuk szurkolóinkat.

HAJRÁ UTE!

Képek

Brandenburg, kajak-kenu Európa-bajnokság című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41