Dátum: 2018 június 22. (péntek) | Paulina

hírek

Heti program: hét nap alatt négy mérkőzés vár jégkorong csapatunkra!

Jégkorong szakosztály 2017-09-11 Megtekintések száma: 483

Múlt pénteken, az EV Vienna Capitals otthonában kezdtük meg a 2017/2018-as Erste Ligát, ezen a héten viszont „belecsapunk a közepébe”, hiszen hétfőn, pénteken és vasárnap is a bajnoki pontokért mérjük össze tudásunkat ellenfeleinkkel. Ha ez még nem lenne elég, szerdán az ősi rivális Ferencváros Pesterzsébeti Jégcsarnokába is ellátogatunk a Magyar Kupa első fordulójába.

Elsőként hétfőn, 20 órai kezdettel a Dunaújváros látogat a Megyeri útra. Az Újvárosiak az első bajnokijukon a MAC-ot látták vendégül, és szenvedetek 5:3-s vereséget, így – akárcsak nekünk – ez lesz a második bajnoki találkozójuk idén. Aki nem tud a helyszínen drukkolni csapatunknak, az az M4Sport-on 19:45 órai kezdettel tudja élőben megtekinteni az összecsapást.

Pénteken a háromszoros bajnoki DVTK lesz Kiss Daniék ellenfele. A piros-fehérek – jelen állás szerint – két győzelemmel kezdték az Erste Ligát, a Brassót és a Csíkszeredát múlták felül az erdélyi túrájuk során.

Vasárnap a MAC érkezik a jégcsarnokunkba. Ők – mint említettük – egy DAB elleni győzelemmel kezdtek, majd a Fehérvári Titánokat múlták felül idegenben vasárnap.

Szerdán a Magyar Kupa idei kiírásának első mérkőzésén a Ferencváros otthonába látogatunk. Ellenfelünk a bajnokságban 8:1-re győzték le a Fehérvárt, majd 6:0-ra a Bécset.

A pontos kezdési időpontok:

2017. szeptember 11., hétfő, 20 óra (M4Sport)
UTE–Dunaújvárosi Acélbikák
Megyeri Úti Jégcsarnok

2017. szeptember 13., szerda, 18 óra (Magyar Kupa)
FTC–UTE
Pesterzsébeti Jégcsarnok

2017. szeptember 15., péntek, 18 óra
UTE–DVTK Jegesmedvék
Megyeri Úti Jégcsarnok

2017. szeptember 17., vasárnap, 18:30 óra
UTE–MAC Budapest
Megyeri Úti Jégcsarnok

Elég mozgalmas hétnek nézünk elébe. Aki tud, az látogasson ki valamelyik, vagy az összes mérkőzésünkre a Megyeri útra, és élőben buzdítsa a csapatunkat!

HAJRÁ UTE!


Az UTE jégkorongcsapatát a Szerencsjáték Zrt. támogatja!

 

 

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41