Dátum: 2018 július 17. (kedd) | Endre, Elek

hírek

Hatalmas lehetőség kapujába áll Karol Csányi!

Jégkorong szakosztály 2017-08-08 Megtekintések száma: 992

Az egyik szemünk sír, a másik nevet …. hiszen nemrég jelentettük be szurkolóinknak, hogy honosított csatárunk, Karol Csányi a negyedik évadjára készül a Megyeri úton, ám most sajnos rossz hírrel kell szolgálnunk minden lila-fehér fanatikusnak.

„Egykori” játékosunk az elmúlt évek kiemelkedő teljesítménye után egy olyan lehetőséget kapott az élettől, amire sem klubunk vezetősége, sem ő nem mondhatott nemet, így örömmel jelentjük be, hogy Karol Csányi a KHL-be szereplő HC Kunlun Red Star farmcsapatától, a KRS Heilongjiang-tól kapott egy kétirányú szerződést, melyet természetesen el is fogadott. Ez azt jelenti, hogy a pályán mutatott eredményétől függően akár a KHL csapatban is bemutatkozhat az előttünk álló szezonban.

A tavalyi szezonban a Kunlun a nyolcadik helyen végzett a KHL alapszakaszában, így bejutott a rájátszásba, ahol az alapszakasz-győztes Metallurg MG ellen léptek pályára, és 4-1-es vereséget szenvedtek.

Csatárunk edzője a KRS-nél az az Alexei Tertyshny lesz, aki 547 alkalommal lépett pályára az orosz bajnokságban (ebből 145-ször a KHL-ben) és összesen 194 pontot ért el.

SOK SIKERT KÍVÁNUNK!

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41