Dátum: 2024 április 20. (szombat) | Konrád

hírek

Három hazai mérkőzés következik a héten jégkorong csapatunk számára!

A pénteki, Miskolc ellen sikert követően legközelebb kedden, november 29-én lép jégre felnőtt jégkorong csapatunk. Ellenfelünk a jelenleg kilencedik helyen álló Galac együttese lesz. Ezután pénteken szoríthatunk majd Kiss Daniéknak – szintén a Megyeri úton – amikor is a tízedik helyezett Belgrádot fogadjuk.

Az igazi rangadóra egészen hétfőig kell várni, hiszen ekkor az a DVTK látogat Újpestre, akit – mint már említettük – hosszú idő után, hosszabbításban sikerült 3:2-re legyőzni.

Klubunk egy kéréssel fordul szurkolóinkhoz!

A szokásokhoz híven nemrég ismét felvettük a kapcsolatot az Újpest Önkormányzatával a közeledő ünnepek miatt. Arra szeretnénk kérni mindenkit, hogy ha teheti, hozza ki a mérkőzésre nem, vagy alig használt plüssmaciját, és a szokásokhoz híven az első lila-fehér gól után, vagy gól nélküli eredmény esetében a találkozó végén dobja be a jégre, amit majd szakosztályunk eljuttat az Újpest Cseritinek, akik továbbítják a rászoruló újpesti gyerekeknek.

Sajnos van egy kevésbé jó hírünk is a szurkolóinknak a mérkőzéssel kapcsoltban. Történt ugyanis, hogy az M4Sport kérésére módosítottuk a találkozó időpontját, hogy a televízió élőben tudja közvetíteni az összecsapást, ám nemrég kaptunk egy értesítést, hogy legnagyobb sajnálatunkra nem jégkorongot, hanem válogatott női kézilabda mérkőzést fog műsorra tűzni a csatorna, így szakosztályunk úgy határozott, hogy ezt a találkozót is lehet majd a neten élőben nyomom követni.

A pontos kezdési időpontok:

2016. november 29., kedd, 18:00 óra
Megyeri úti Jégcsarnok
UTE–Dunarea Galac

2016. december 02., péntek, 18:00 óra
Megyeri úti Jégcsarnok
UTE–HK Belgrád

2016. december 05., hétfő, 18:00 óra
Megyeri úti Jégcsarnok
UTE–DVTK Jegesmedvék

HAJRÁ UTE!

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41