Dátum: 2024 március 28. (csütörtök) | Gedeon, Johanna

hírek

Három fontos mérkőzés vár ránk a naptári év első hetében!

Alig hogy elkezdődött a 2018-as év, jégkorong csapatunk már a keddi, Fehérvári Titánok elleni mérkőzésre készül, hiszen igen fontos három pontnak nézünk elébe. Az, hogy a tabellán négy hely választja el a két csapatot, ne tévesszen meg senkit, hiszen első ellenfelünk a legutóbbi négy összecsapásukból legyőzte a MAC-ot, a Ferencvárost és a DAB-ot is. Utoljára a DVTK-val játszottak, és szenvedtek 4:1-es vereséget. A két együttes mérlege az Erste Ligában döntetlen, hiszen amíg Székesfehérváron 5:2-es vereséget szenvedtünk, addig hazai környezetben ugyanekkora arányban győztünk.

Második mérkőzésünkre pénteken, január 5-én kerül sor Pesterzsébeten a Ferencváros otthonában. Úgy véljük, senkinek nem kell bemutatni a párharcot, így egy igen kiváló találkozóra van kilátás még annak tudatában is, hogy a december 28-ai, hazai mérkőzést nagy fölénnyel nyertük meg, és azóta a zöld-fehér csapat „beleszalad” egy 9:1-es vereségbe a MAC otthonában.

A harmadik mérkőzésre vasárnap, január 7-én kerül sor a Megyeri Úti Jégcsarnokban, amikor is a Vienna Capitals farmcsapata látogat hozzánk. A mérlegünk ellenük eddig nagyon szép, hiszen az eddigi három összecsapásból mindig mi jöttünk ki győztesen, így nem lehet más a cél, mint hogy itthon tartsuk mind a három pontot ezen a mérkőzésen is.

2018. január 02., kedd, 18:30 óra
Fehérvári Titánok–UTE
Székesfehérvár

2018. január 05., péntek, 18 óra
FTC–UTE
Pesterzsébet

2018. január 07., vasárnap, 18:30 óra
UTE–EV Vienna Capitals
Megyeri Úti Jégcsarnok


Az UTE jégkorongcsapatát a Szerencsjáték Zrt. támogatja!

 

 

 

 

Képek

Övvizsga 2019.február 11-én című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41