Dátum: 2019 február 23. (szombat) | Alfréd

hírek

Február 21-én a Brassó ellen kezdődik az Erste Liga rájátszása számunkra!

Jégkorong szakosztály 2018-02-13 Megtekintések száma: 652

Az MJSZ irodájában a hétfői napon megtörtént a középszakasz után a csapatok választása és a párosítások kialakítása. Mivel együttesünk a felsőház negyedik helyén végzett, ezért az előttünk állóak által meghagyott csapattal küzdünk meg a legjobb négy közé kerülésért, aki nem más, mint a Brassó együttese.

A párosítások a követezők (zárójelben a bajnokság középszakaszának helyezése):

MAC Budapest (1.)-Ferencváros TC (7.)
DVTK Jegesmedvék (2.)- Fehérvári Titánok (8.)
Dunaújvárosi Acélbikák (3.)-SC Csíkszereda (6.)
UTE (4.)- Corona Brasov (5.)

Az első összecsapásra február 21-én, szerdán, 18 órai kezdettel kerül sor a Megyeri Úti Jégcsarnokban, majd egy nappal később, február 22-én, csütörtökön ismét megmérkőzik a két együttes egymással ugyanitt. A kinti találkozókra február 25-én, vasárnap, 18:30 órai, és február 26-án, hétfőn, szintén 18:30 órai kezdettel kerül majd sor.

A négy győzelemig tartó párharc ötödik felvonása – ha szükséges – március 1-én, csütörtökön, 18 órakor lesz megint Újpesten, a hatodik március 3-án, szombaton, 18:30 órakor Brassóban, a hetedik pedig ismét hazai környezetben, március 5-én, hétfőn, 18:30 órai kezdettel.

Bár azt tudjuk, hogy a playoff egy másik bajnokság kezdete, azért nem árt felidézni, hogy az alapszakasz négy összecsapásából az elsőt (Brassóban) 4:3-ra nyertük, a második, itthoni mérkőzés is lila-fehér sikert hozott (1:0 hosszabbítás után). Harmadjára is mi örülhettünk, hiszen 4:1-re győztünk, ám az utolsó találkozón, Brassóban a hazaiak szerezték meg mind a három pontot (5:2).

Elmondhatjuk tehát, hogy a mérleg egyelőre felénk billen, és ezt a jó szokásunkat szeretnénk megtartani a rájátszásban is.

HAJRÁ UTE!


Az UTE jégkorongcsapatát a Szerencsjáték Zrt. támogatja!

 

Képek

baki I. Európai Játékok - csapatgyűlés című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41