Dátum: 2024 március 29. (péntek) | Auguszta

hírek

Dupla akcióval készül jégkorong szakosztályunk a Brassó elleni mérkőzésre!

Most szombaton, december 16-án a Corona Brassó csapata fog a Megyeri Úti Jégcsarnokba látogatni, amire szakosztályunk vezetése két akcióval is készül.

Már november elején lehetett olvasni a Nemzeti Sport egyik számában, hogy erre a mérkőzésre (és a december 30-ai, Dunaújváros ellenire – szerk.) „egy plusz egy” akciót szervezünk, ami azt jelenti, hogy egy jegy árával két szurkolónk tud bejönni a találkozóra. A 150 cm alatti gyermekek továbbra is ingyen tekinthetik meg az összecsapást.

A második kezdeményezésünk már hagyományosnak mondható, hiszen karácsony közeledtével ismét megszervezzük a „Dobj egy plüssmacit” akciónkat. Mindenkinek, akinek van már nem használt plüssállata, kérjük, hozza magával, és az első újpesti gól után, a megfelelő időben dobja be a jégre. Az összegyűjtött játékokat idén is az Újpest Cseriti részére ajánljuk fel.

Bízzunk benne, hogy telt ház mellett sikerül majd visszavágnunk a kinti vereségért a Brassónak, illetve hogy sikerül majd a tavalyi 365 db plüssállatot felülmúlni!

HAJRÁ UTE!


Az UTE jégkorongcsapatát a Szerencsjáték Zrt. támogatja!

 

 

 

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41