Dátum: 2018 december 10. (hétfő) | Judit

hírek

Csütörtökön a Ferencváros, szombaton a DAB látogat a Megyeri útra!

Jégkorong szakosztály 2017-12-28 Megtekintések száma: 727

Bár már túl vagyunk a december 26-ai, DVTK Jegesmedvék elleni mérkőzésen, az év még tartogat egy-két kihívást csapatunk számára.

Elsőként az örök rivális Ferencváros csapata látogat majd a Megyeri útra most csütörtökön, december 28-án. Az eddig lejátszott két mérkőzés jelen állás szerint döntetlenre áll, hiszen az október 16-ai találkozón hazai környezetben 4:3-ra győztünk a zöld-fehérek ellen, ám a tizenegy nappal későbbi összecsapáson ellenfelünk örülhetett. A találkozót 19:45 órai kezdettel az M4Sporton is élőben lehet majd nyomon követni. A lenti videóban vezetőedzőnk, Szilassy Zoltán derbi előtti nyilatkozatát lehet megtekinteni!

A második mérkőzésünk a héten a DAB együttese ellen lesz december 30-án, 18:30 órai kezdettel szintén a Megyeri úton. Akárcsak az előző párharcban itt is 1:1 az állás az egymás elleni eredmények tekintetében, hiszen egyszer mi, egyszer a piros-fehérek nyertek 3:1-re. Ezt a mérkőzést majd a http://www.sportstream.hu oldalon lehet élőben megtekinteni, de ki nem szeretné a helyszínen, egy lila-fehér győzelemmel búcsúztatni az évet!

Mindenkit nagy szeretettel várunk mind a két mérkőzésre!

HAJRÁ UTE!


Az UTE jégkorongcsapatát a Szerencsjáték Zrt. támogatja!

Képek

2014. december 4. - Mikulás ünnepség című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41