Dátum: 2024 április 16. (kedd) | Csongor

hírek

Az első és a második helyezett ellen lépünk jégre ezen a héten!

A múlt hét szombati, Corona Brassó elleni 4:1-es győztes találkozót követően nincs megállás az Erste Ligában, hiszen hétfőn, december 18-án 20 órai kezdettel a címvédő DVTK Jegesmedvék látogatnak a Megyeri Úti Jégcsarnokba, majd három nappal később mi teszünk látogatást a Tüskecsarnokban a MAC vendégeként.

Csapatunkra nem vár könnyű feladat hétfőn, de azt azért nem árt felidézni, hogy ebben a bajnokságban egyedüli csapatként sikerült pontot rabolni a „maciktól”, hiszen hazai környezetben 3:0-ra, idegenben pedig büntetőkkel 3:2-re győztünk ellenük. A december 14-ei Magyar Kupamérkőzés már nem befolyásolta a továbbjutásunkat a legjobb négy közé, így azon az összecsapáson vezetőedzőnk több kulcsjátékosunkat is pihentette. A találkozót 19:45 órai kezdettel az M4Sporton élőben lehet majd megtekinteni.

Vezetőedzőnk, Szilassy Zoltán, és csatárunk, Nemes Benjámin így várják a találkozót:

A hét második mérkőzése az egyik „mumusunk”, a MAC Budapest ellen lesz csütörtökön a Tüskecsarnokban 20 órai kezdettel. Szeptemberben kétszer is megmérkőztük ellenfelünkkel, és sikerült döntetlenre kihozni az összecsapásokat, hiszen az első mérkőzést 5:1-re veszítettük el, ám a Magyar Kupában sikerült visszavágnunk, és 4:1-re győznünk. A novemberi két bajnokin pedig hasonló leosztásban szereztünk 3 pontot, hiszen hazai környezetben 3:2-re győztünk, majd a Tüskében 5:3-ra kikaptunk, így aki most nyert, „lépéselőnybe” kerül az egymás elleni eredményeket tekintve. Akárcsak a DVTK ellenit, úgy ezt a találkozót is műsorra tűzi az M4Sport 19:45 órai kezdettel.

MINDENKIT NAGY SZERETETTEL VÁRUNK MINDKÉT ÖSSZECSAPÁSRA!


Az UTE jégkorongcsapatát a Szerencsjáték Zrt. támogatja!

 

 

Képek

Budapest Open című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41